Krisetid er højsæson for åbning af parforhold

Posted by on feb 7, 2021

Svære tider er højsæson for både skilsmissetanker og sidespring. Det gælder for januar måned, for sygdomsforløb og for en langvarig, global coronakrise.

Mange par, som har kæmpet i deres forhold i årevis, løber tør for kræfter i løbet af sådan en krise. Håbet om, at vendepunktet er lige om hjørnet, er brugt op. Desperationen for at noget må forandres er ikke til at komme udenom.

Også jeg, der rådgiver par om nye måder at indrette sig på, mærker det intensiverede behov for forandring. Det sker hvert år i januar og det sker i denne tid, hvor jeg har flere henvendelser end sædvanligt om, hvordan man åbner sig forhold på en forsvarlig måde.

Det glæder mig. Ikke bare fordi det er mit levebrød, men fordi henvendelserne vidner om mod og vilje til at kæmpe for kærligheden, selvom formen strammer.

De mennesker, jeg møde, kommer for at finde en ny og bæredygtig, ærlig form sammen.  For nogle af dem går det meget nemt. For andre par er det problematisk, og nogle de ender med at vælge at gå hver til sit eller at leve videre som før.

Uanset udkomme er det mere konstruktivt at søge nye veje sammen end at blot give op, leve videre i utilfredshed eller dulme utilfredsheden med (endnu) en skjult affære.

At gå fra monogam til en mere frit flydende for er noget af en kærlighedsrejse. Jeg har selv været processen igennem og har rådgivet hundredevis af mennesker med lignende udfordring. Ring til mig på 2532 6168 eller skriv en mail, hvis 2021 skal være året, hvor I får mere ærlighed og en større åbenhed i forholdet.

Lige nu tilbyder jeg sessioner med 200 kr. i rabat til alle, der bestiller tid før maj måned 2021 og henviser til denne tekst. I får desuden min bog Kærlighedskontrakten kvit og frit med i første session (vejl. udsalgspris 299 kr.) Det er en brugsbog, der beskriver hvordan et par kan tage deres forhold op til revision og – måske – åbne det med glæde, liv og lettelse til følge.

Varm snart-efter-krisehilsen fra Sara

4 Svar

 1. Anna Østergaard
  1. februar 2015

  Dejligt når par søger hjælp – ja, det vidner om at vi er nået længere med åbenheden.
  Det vidner også om at mennesker ved der kan gøres noget andet. Og at vi ikke bare bliver i det som er eller skrider fra det hele uden at have givet det en chance.

  Skøn blok…
  Kærligst Anna

  Reply
  • SaraS
   26. april 2021

   Tak for de gode ord, Anna. De varmer. Mange hilsner Sara

   Reply
 2. Guld Vandhane
  29. marts 2021

  Opdater venligst oftere, fordi jeg virkelig elsker dine artikler. Tak!

  Reply
  • SaraS
   26. april 2021

   Tusind tak! Det er bestemt også min plan. Mange hilsner Sara

   Reply

Skriv et svar