Presse & anmeldelser mv.

Her kan du se et lille udpluk af artikler, tv, podcast og radio jeg har deltaget i eller selv skrevet vedrørende parforhold, seksualitet og kærlighed.


Berlingske

I forbindelse med min udgivelse af Lyserøde Luftkasteller har Berlingske udgivet denne præsentation på Facebook Watch.

Vil du opleve ægte kærlighed? Så skal du passe på med at få romantiske forhåbninger til en mand, du kun lige har mødt.


 

Dr2

Her er jeg vært på en Temalørdag, hvor jeg går på opdagelse i, hvad det vil sige at leve helt uden seksuel tiltrækning til andre mennesker

 

 

 

 


Heartbeats
Podcastserie om sex uden filter. Mathias Bundgaard og jeg er det umage værtpar, som drikker rødvin og snakker om lyst og lir.

 

 

 

 

 

 

 


 

Jyllands-posten

Stort reflekterende interview om, hvad det kræver  af menneskelige kompetencer at leve i et åbent forhold – og hvad det kan bidrage med.

 

 

 


Information

Kronik hvor jeg beskriver nytidens forskruede idealer til lyst og erotik som jeg oplever dem gennem kultur og klientsamtaler.

 

 

 

 

 

 

 

 


Politiken
Her udfordrer jeg virkeligheden bag stor sexundersøgelse, der tyder på, mænd er meget mere utro end kvinder. Jeg har skrevet en del til Politiken. Artiklerne er desværre bag betalingsvæg.

 

 

 

 

 


Femina
Jeg har i flere år leveret tekster om kærlighed til Femina og Psykologi, både som journalist og klummeskriver. Her er et eksempel på en klumme om muligheden for bevægelse i faste forhold.

 

 

 

 

 


P1

Podcast med videnskabs-journalist Lone Frank

 

 

 

 


Heartbeats
Jeg har skrevet mange indlæg om parforhold til denne portal. Dette handler om ubalance i sexlivet, hvor det tit er manden, der er forsmået.

 

 

 

 


 

”Er der liv på Venus: Livet” – P1
Jeg taler en time om den kvindelige lysts præmisser. Alle fem episoder er gode.

 

 

 


 

Politiken
Stort tema jeg har skrevet til Politiken om hvad det betyder for lystfordelingen, er mange kvinder får mindre ud af samleje end deres mænd.

 

 


Magasinet Liv
Jeg har skrevet mange indlæg som fast sexolog for magasinet. Dette handler om, hvorfor et helt almindeligt familieliv er dræbende for erotikken.

 

 

 

 

 

 

 


 

Kristeligt Dagblad
I denne artikel er jeg interviewet om baggrunden for mine personlige parforholdsvalg som de tog sig ud, da jeg lige var udkommet med bogen Kærlighedskontrakten.

 

 

 

 

 


 

Information
Kronik om, hvorfor jeg oplever, at moderne åbne parforhold er noget helt andet end 70´ernes impulsive seksuelle eksperimenter