Her kan du bestille nogle af de bøger, jeg har skrevet.

Send en mail med din postadresse, mobilnummer og mail – så poster jeg de ønskede bøger til dig. Du kan skrive til mig her. Forsikret levering foregår med DAO direkte til din dør og koster 42 kr. Jeg sender for så vidt muligt i genbrugsemballage.

Leveringstid er 2-4 hverdage.

Betaling kan ske via Lån & Spar Bank 0400 4030787159
Møder du op og henter selv, kan du betale via mobilepay på 44180.


Lyserøde Luftkasteller

– undgå at fare vil i kærligheden

DKK 270 kr. Hæftet, 240 sider. Politikens Forlag.

LYSERØDE LUFTKASTELLER handler om vildfarne forelskelser og romantiske dagdrømme, der stikker af fra virkeligheden. Bogen er til dig, der gerne vil have bedre styr på dine ustyrlige crushes. Den giver et forfriskende nyt indblik i de psykiske, kulturelle og ikke mindst biologiske komponenter, der styrer kvinders drift imod at forelske sig hovedløst. Underbygget af videnskabelig research og eksempler kortlægger sexolog Sara Skaarup den overraskende mekanisme, der styrer mange kvinders romantiske liv – og nogle gange efterlader dem følelsesmæssigt afhængige af personer, som ikke reelt er potentielle eller gode partnere.

Bogen giver bud på, hvordan kvinder tager afsked med kærlighedsmønstre, der ikke tjener dem. Den tilbyder slet og ret læseren en mulighed for at undgå at fare vild i romantiske dagdrømme og i stedet blive bestyrer af sit eget kærlighedsliv.

 


 

KÆRLIGHEDSKONTRAKTEN

– åbne parforhold fra tanke til praksis

Revideret version, 299 kr. Softcover med flap, 300 sider.

De fleste mennesker opfatter et parforhold som et fast model, hvor de to parter ikke har intime relationer og sex med andre end hinanden. Men den skabelon passer ikke lige godt til alle. Så hvad stiller man op, hvis formen strammer?

KÆRLIGHEDSKONTRAKTEN guider jer som par til at finde præcis den definition på samlivet, som passer bedst til jer. Det kan være en friere aftale uden seksuelt monopol, som stadig er forpligtende – designet til ikke at sætte jeres kærlighed, eventuelt ægteskab og børn over styr.

Bogen er en opfordring til at vælge sit kærlighedsliv med fuld bevidsthed og vidt åbne øjne, uanset hvordan andre lever – og at turde være ærlig over for sig selv og sin partner.

KÆRLIGHEDSKONTRAKTEN handler om at skabe og leve i en seksuelt åben relation. Bogen beskriver, hvordan I bevarer jeres kærlighed undervejs, håndterer jalousi, sætter nye grænser, trækker i land igen og gebærder jer i forhold til omverdenen.

I bogen møder læseren fem par – de fleste gift og med børn – der  fortæller om deres erfaringer med den proces det er at ændre et traditionelt til et åbent kærlighedsforhold.

KÆRLIGHEDSKONTRAKTEN er min første bog til voksne. Bogen er den eneste herhjemme om at leve i åbne forhold og har de seneste ti år været tilgængelig som guide for søgende mennesker. I juni 2021 udkom bogen i opdateret version.

Skriv en mail, hvis du vil købe bogen – og læs mere om den opdaterede version af KÆRLIGHEDSKONTRAKTEN her.

 


 

Jalousi

– kunsten at leve med jalousi

200 kr. Hardback med omslag, 184 sider.

 

At være jaloux er pinefuldt og stadig et tabu. Følelsen kan være ødelægge meget, hvis den får lov, men sådan behøver det ikke være.

Denne bog giver indsigt i de forskellige varianter af jalousi, der findes. Du får forslag og idéer til, hvordan du kan håndtere jalousien og bruger den svære følelse som springbræt til personlig vækst.

Her er også førstehjælp ved akut jalousi og råd til folk med en jaloux partner. Bogen er desuden oplagt læsning for terapeuter, sexologer, psykologer m.fl., der møder temaet i deres arbejde.

Bogen er skrevet sammen med læge og parterapeut Jesper Bay-Hansen.

 

 


 

Medglæde

– kunsten at glæde sig med andre (RABAT)

80 kr. Hardback med omslag, 184 sider.

 

Delt glæde er dobbelt glæde, siger man – men nogle gange kan det være svært at glæde sig på andres vegne. Medglæde er det modsatte af misundelse, og denne brugsbog fortæller, hvordan du nemt forstærker medglæden i dit kærlighedsliv, i venskaber, på arbejdspladsen og overalt, hvor du kommer.

Mennesker, der glæder sig med andre og deler egen glæde styrker sammenholdet, har det nemlig både fedt og giver janteloven baghjul. Slip medglæden fri! Bogen er et samarbejde med læge og parterapeut Jesper Bay-Hansen.