LØSN JERES MYTISKE HÅRDKNUDE

Fra november 2021 er jeg certificeret parproces-guide. Metoden jeg praktiserer er skabt af ph. d i socialpsykologi Jytte Vikkelsøe.

Denne form for parterapi går ud på at opklare et pars nutidige konfliktmønster på baggrund af de enkelte menneskers opvækst og tidligere erfaring.

Vi begynder med at skabe et overblik over, hvad der har gjort jer hver især særligt sårbare og reaktive på forskellige områder. Herefter kortlægger vi jeres specifikke ’mytiske hårdknude’: Den ubevidste dynamik, der sender jer i samme konfliktmønster igen og igen.

Metoden er procesorienteret: Den sigter imod et nyt lag af psykologisk selvindsigt – et perspektivskifte – frem for at fokusere på at give redskaber til jeres udfordringer i det daglige liv.

Forløb af denne type kan give en dyb transformation af parforholdet. Arbejdet er intenst og fordrer både engagement og vilje til se indad hos jer begge. For at sikre en fælles forståelsesramme, skal I før forløbets start have læst bogen ”Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte” af Jytte Vikkelsøe.

Jeg har haft klienter efter metoden det seneste år. Her kan I se, hvad parrene har fået ud af forløbet:

Der blev grædt og grinet, og det krævede mod at gå hele vejen, men det var det hele værd! Vi var kørt fast i gamle mønstre, som vi ikke selv kunne se os ud af, og vi havde prøvet andre terapeuter og metoder inden. Da vi kom til Sara, foreslog hun os at tage forløbet mytiske hårdknude for par. Det viste sig at være præcis, hvad vi havde brug for.
Sara guidede os på en kærlig måde, og vi følte os holdt hele vejen. I starten havde vi virkelig brug for Saras hjælp fra gang til gang, men nu kan vi bruge de indsigter og værktøjer, som vi har fået med til selv at komme igennem tingene. Kan varmt anbefale forløbet til andre par.
Louise & Nicolai

Processen omkring identifikation af den ‘mytiske hårdknude’ var både tryg, inspirerende, helende og virkningsfuld. Sara formåede at skabe et kærligt rum, der ledte til motivation omkring processen og transparens i vores kommunikation. Vi oplevede en god balance mellem spejling, præcis feed-back og støtte.
Det har været en gave at få afkodet de væsentlige sår, der gennem livets første fase har sat sig på sjælen og i høj grad præget vores sameksistens. En gave til os hver især – men nok særligt til os som par og vores relation. Tak til Sara.
Laila & Morten  

Yderligere informationer om pris og procesforløb følger. Hvis I er interesserede I er forløb omkring at få løst op for jeres mytiske knude, så send mig en mail her.