“Det åbne forhold anno 2022”

Er det muligt at leve i et fast parforhold eller endda i en kernefamilie og have elskere uden at sætte familie og kærlighed over styr? Med udgangspunkt i bogen Kærlighedskontrakten fortæller forfatteren om fænomenet åbne forhold, som det tegner sig i dagens Danmark. Vi kommer omkring myterne, udfordringerne og ìkke mindst de krav, som livsstilen stiller til begge parter i et åbent parforhold. Foredraget er for alle, der er nysgerrige efter at vide mere om dét at leve med i parforhold med seksuelt vide grænser.


“Jo, du tør! Foredrag om personligt mod”

– Carpe Diem og bare spring ud i det, siger vi til hinanden. Men hvad vil det sige? Hvordan gør man det egentlig? Dette oplæg tager fat i en ressource, vi alle har, men som af og til trænger til at blive støvet af, nemlig vores MOD. Med eksempler fra eget liv lægger oplægsholderen både sejre og fejhed frem til inspiration for alle. I personlig refleksion undersøger vi, hvor vi hver især er modige – og hvor modet ofte svigter os. Et oplæg, der stiller skarpt på handekraft og håb. Det er nemlig ikke kun store valg, men også små nuancer, der afgør, om vi lever meningsfuldt.

“Jalousi – din læremester, hvis du tør”

Jalousi er en af de mest forhadte følelser og i vid udstrækning tabu, selvom vi alle kender fornemmelsen at et stik i hjertet, vreden og angsten for at miste. Men hvor kommer jalousi i grunden fra? Og hvad gør vi, når vi selv eller vores partner er ramt af følelsen? Vi ser nærmere på ‘det grønne monster’ og taler om konkrete tiltag til at håndtere jalousien – og endda bruge den som springbræt i vores personlige udvikling. Oplæg på baggrund af bogen “Jalousi  – kunsten at leve med jalousi”, skrevet sammen med læge og parterapeut Jesper Bay-Hansen.

Mine foredrag bygget på både levet liv og faglig viden. Et foredrag varer  1,5 -2 timer, pris efter aftale.  Jeg bor I København men rejser gerne rundt i landet. Send en email hvis du er interesseret i et foredrag.