Hej Sara.

Hvad gør jeg, når min kæreste gennem et år, som jeg elsker og troede, jeg havde en fælles forståelse af parforhold og fremtiden med, begynder at udvikle sig i stormskridt og viser sin polyamorøse/non-monogame overbevisning? Vel at mærke en overbevisning, som ikke havde vist sig før eller fra starten af. Jeg kan ikke se mig selv lykkelig i den livsform, men elsker manden.

Går jeg? Nu.

Mh Den Tvivlsramte.

SVAR: 

Kære Tvivlsramte.

Jeg forstår godt, det er en udfordrende situation for dig. Det er dog ikke sikkert, at de præferencer din kæreste giver til kende behøver at betyde, I er nødt til at skilles, måske er det muligt at finde en fælles vej, som I begge har det okay med.

Som jeg ser det, så står I overfor en grundig snak om, hvad I hver især gerne vil. Det kræver, at I begge har gjort jer tanker om, hvordan I gerne vil leve og hvad der er vigtigt, for at I har det godt og føler der er balance mellem tryghed og frihed.

Det er ikke muligt at svare fyldestgørende her på mail, da emnet selvsagt er meget komplekst. Det kunne måske være en god ide at bestille en session for dig, så kan vi sammen snakke om, hvilke værdier du har omkring kærlighed og hvad dit næste skridt skal være.

Kærlig hilsen Sara Skaarup