Januar er den store måned for åbning af parforhold

Posted by on jan 7, 2015

Januar er traditionelt tid for nye begyndelser, men samme periode er også en barsk parforholdsmåned.

Mange par, som har kæmpet i deres forhold i årevis, løber tør for kræfter nu. Håbet om, at fridagene i julen denne gang skulle blive vendepunktet, er brugt op. Desperationen for at noget må forandres er ikke til at komme udenom.

Januar er da også måned for et boom i skilsmissetanker: Forsikringafdelingen Falck Healtcare har de sidste tre år fået 74 procent flere henvendelser fra folk, der overvejer at lade sig skille, i denne måned end i december, hvor man stadig håber det hele vil ordne sig. Trangen til sidespring blomstrer også i januar. Det store, nordiske utroskabssite Victoria Milan melder, at tilmeldingerne vælter ind i denne måned – 35 procent flere nye medlemmer dagligt end ellers.

Også jeg, der rådgiver par om nye måder at indrette sig på, mærker det intensiverede behov for forandring i denne tid. Jeg har årets første uge fået 3 x så mange henvendelser end sædvanligt om, hvordan man åbner sig forhold på en forsvarlig måde.

Det glæder mig. Ikke bare fordi det er mit levebrød, men fordi henvendelserne vidner om mod og vilje til at kæmpe for kærligheden, selvom formen strammer.

De mennesker, jeg møde, kommer for at finde en ny og bæredygtig, ærlig form sammen.  For nogle af dem går det meget nemt. For andre par er det problematisk, og nogle de ender med at vælge at gå hver til sit eller at leve videre som før.

Uanset udkomme er det mere konstruktivt at søge nye veje sammen end at blot give op, leve videre i utilfredshed eller dulme utilfredsheden med (endnu) en skjult affære.

At gå fra monogam til en mere frit flydende for er noget af en kærlighedsrejse. Jeg har selv været processen igennem og har rådgivet hundredevis af mennesker med lignende udfordring. Ring til mig på 2532 6168 eller skriv en mail, hvis 2015 skal være året, hvor I får mere ærlighed og en større åbenhed i forholdet.

Lige nu tilbyder jeg sessioner til nedsat pris til alle, der bestiller tid i januar måned. For 1000 kr. imod normalt 1200 kan du/I få en times samtale om jeres muligheder i 2015.

Med den første session får I nu desuden min bog Kærlighedskontrakten kvit og frit (vejl. udsalgspris 299 kr.) Det er en manual, der beskriver hvordan et par kan tage deres forhold op til revision og – måske – åbne det med glæde, liv og lettelse til følge.

Varm januarhilsen fra Sara

1 Svar

 1. Anna Østergaard
  1. februar 2015

  Dejligt når par søger hjælp – ja, det vidner om at vi er nået længere med åbenheden.
  Det vidner også om at mennesker ved der kan gøres noget andet. Og at vi ikke bare bliver i det som er eller skrider fra det hele uden at have givet det en chance.

  Skøn blok…
  Kærligst Anna

  Reply

Skriv et svar